Garageporte - guardy

Vi fremstiller varmeisolerede garageporte af 40 mm tykke sandwichpaneler, der garanterer fremragende varmeisoleringsegenskaber.

Du kan vælge porte med tensions- eller torsionsfjedre og vælge mellem mere end halvtreds paneler og overfladestrukturer. Der lægges særlig vægt på sikkerhed drift.

Vores porte er lavet af materialer af høj kvalitet fra anerkendte europæiske producenter. Vi producerer portene skræddersyet efter vores typeserier. Har du brug for en speciel løsning, så tøv ikke med at spørge os.

Alle vores produkter (inklusive alle komponenter) er certificerede.
Vi er en af de få producenter, der har certificering af produkter op til en bredde på 5500 mm.

Vores porte overholder alle krav i den europæiske lovgivning, er certificeret efter EN 13241, og mange sikkerhedselementer er inkluderet i grundkonfigurationen.

Vi er mangeårigt medlem af EDSF (European Door and Shutter Federation), en stor familie af anerkendte producenter af porte- og læsseteknologi, så vi er direkte informeret om ændringer på markedet, og vi forsøger at støtte vores kunder i overensstemmelse hermed.

Vi behandler enhver ordre med fornøden omhu og kontrol, så vores kunder altid modtager et produkt der opfylder deres krav.

Derudover genbruger vi de fleste affaldsmaterialer fra produktionsprocessen for ikke at belaste vores omgivelser og miljø.
Dokumenter fra garageportsektionen til download: