NY GARAGEPORT I AALBORG

Er du ved at undersøge markedet for garageporte i god kvalitet, så behøver du ikke lede længere. Ved køb af en TOORS port er du sikret en driftssikker kvalitetsport der med sit moderne og stilrene udtryk matcher enhver bolig. Portene fra TOORS bliver produceret i Tjekkiet af råvarer leveret af europæiske leverandører.

Vores serie af garageporte hedder ”Guardy” og de kan designes så de passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Ens for alle portene er at de er produceret med 40 mm paneler og et af to fjedersystemer: tensionsfjedre eller torsionsfjedre.

Vi viser gerne hvordan portene fungerer i praksis og rådgiver om farver og paneler. Det kan ofte være nyttigt at se en fysisk port inden man beslutter sig og derfor er du meget velkommen i vores nye showroom i Viborg. For at aftale tidspunkt kan vi træffes på telefon 70 23 90 32 eller mail info@qport.dk.

GUARDY – Ledhejseport i Aalborg

Der findes ingen standardløsninger hos TOORS, da alle porte er produceret på mål. Ned til millimeter, så porten vil altid passe i porthullet uden at den skal tildannes på stedet. Herved får du også den mest professionelle løsning og den bedste kvalitet.

Der findes utallige muligheder for at designe en garageport der passer lige nøjagtig til dit hus. Vi har mange forskellige paneltyper og overflader. Desuden har vi en bred vifte af standardfarver. Ønsker du en specifik farve kan vi levere porte malet i alle RAL, NCS og DB farver. Vi kan også levere panelerne malet med sandstruktur, så de får en granitoverflade der matcher den mange vinduesproducenter bruger. På vores hjemmeside www.toors.dk kan du få inspiration til hvordan porten kan se ud. I vores galleri findes mange forskellige porte og løsninger.

Vi laver gerne et tilbud på en TOORS garageport og mailer til dig sammen med tegninger af porten. Gå ind på vores hjemmeside www.toors.dk og udfyld vores online opmålingsskema. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe på 70 23 90 32 eller sende en mail til info@qport.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG