NY GARAGEPORT I VIBORG

Hos Qport forhandler vi garageporte af høj kvalitet fra tjekkiske TOORS. Portene bliver produceret af gode råvarer fra europæiske leverandører og af den høje kvalitet som vi ønsker at tilbyde det danske marked. Garageport-serien ”Guardy” kan produceres efter dit præcise ønske og behov og passer både til den nybyggede garage eller hvis den gamle port skal skiftes ud.

Ønsker du at se hvordan portene fungerer i praksis eller vide mere om paneltyper og farver, er du velkommen til at aftale et tidspunkt for besøg i vores nye showroom i Viborg. Vi kan kontaktes på 70 23 90 32 eller mail info@qport.dk.

Vores garageporte er fremstillet af 40 mm paneler og kan produceres med tensions- eller torsionsfjedre alt efter hvilken størrelse porten har og hvilken type af montage der kræves.

For at høre mere om portene er du velkommen til at ringe til os på 70 23 90 32.

GUARDY - Ledhejseport i Viborg

TOORS producerer alle deres porte efter mål, så der findes ingen standardløsninger. Dette sikrer at porten passer præcist og det er derfor ikke nødvendigt med tilpasning af panelerne når porten skal monteres.

I TOORS’ sortiment findes et utal af paneltyper, farver og overflader. Det er muligt at vælge mellem alle farverne i RAL, NCS og DB skalaerne, så du kan få en port der passer præcist til husets øvrige farver. For at hente inspiration kan du se på vores hjemmeside www.toors.dk hvor vi har et galleri med mange forskellige farver og paneltyper.

Ønsker du et tilbud på en TOORS garageport, så klik ind på vores hjemmeside www.toors.dk og udfyld vores online opmålingsskema. Når vi har de informationer så modtager du et tilbud og tegninger af porten indenfor et par dage.

DEL GERNE DETTE INDLÆG