NY LEDHEJSEPORT I HERNING

Ønsker du en kvalitetsport produceret i Europa og af råvarer fra europæiske leverandører, så kan vi tilbyde en TOORS garage- eller industriport. Vores garageport er perfekte til både nybyggede garager eller udskiftning af en eksisterende port. Industriportene kan produceres efter forholdene som for eksempel haller hvor der er taghældning eller steder med aggressivt miljø.

Vi har et nyindrettet showroom i Viborg, som vi gerne viser frem efter aftale. Her kan du se paneltyper og farver samt forskellige typer af skinnesystemer. Kontakt os på 70 23 90 32 så vi kan finde et tidspunkt for fremvisning.

Begge typer porte: garageportene ”Guardy” og industriportene ”Indy” er produceret af 40 mm paneler. Guardy portene laves både med tensions- og torsionsfjedre afhængig af montagetype og størrelse.

Vores porte er meget lydsvage når de er i drift. Dette skyldes brugen af nylonruller, som er standard på portene.

GUARDY - Ledhejseport i Herning

Der findes ingen standardløsninger hos TOORS. Alle porte produceres efter mål så porten med garanti passer til porthullet.

Vi kan tilbyde mange paneltyper og overflader. Portene kan leveres i alle RAL, NCS og DB farver, så det er kun fantasien der sætter grænser. På vores hjemmeside www.toors.dk kan du se de forskellige paneltyper. Leder du efter et helt særligt udtryk kan vi levere en port med folie hvor illustrationen kan være fra et yndlingsbillede eller et logo.

Gå ind på vores hjemmeside www.toors.dk og udfyld vores online opmålingsskema hvis du ønsker et tilbud på en TOORS port. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en pris og en tegninger af hvordan porten kan se ud. Vi kan også kontaktes på 70 23 90 32.

DEL GERNE DETTE INDLÆG