NY GARAGEPORT I BJERRINGBRO

Både som privatpersoner og til erhverv kan man ved Qport Bjerringbro købe de populære TOORS ledhejseporte, der er garageporte udviklet og designet, så de kan opfylde ethvert formål – uanset om formålet er i et privat byggeri, i et landbrug, i en industrihal mm.

I vores showroom beliggende i Viborg er det muligt at se mange af vores porte inden evt. bestilling. Hvis det har interesse, så kan vi kontaktes på tlf. 70 23 90 32, så vi kan aftale nærmere.

Vi fører blandt andet serien ”Guardy”, der er garageporte lavet med 40 mm paneler. Hele serien kan bestilles med enten tensions- eller torsionsfjedre.

Fælles for TOORS garageporte er, at de produceres med nylonruller for at sikre lydsvag bevægelse.

GUARDY - Ledhejseport i Bjerringbro

Det er muligt at bestille ledhejseportene fra Guardy efter mål, dvs. at de produceres individuelt, således de passer præcist til jeres byggeri.

TOORS kan ligeledes producere porte i præcis den farve, som I ønsker – uanset hvilket RAL, NCS eller DB farve I vælger – ligesom vi tilbyder foliering af porten for at give den et unikt udseende. Som standard kan vi også tilbyde et stort udvalg af paneltyper og standardfarver – uden ekstra omkostninger.

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på en garageport i Bjerringbro-området. Kontakt os gerne på info@qport.dk eller 70 23 90 32, så kan vi aftale nærmere i forhold til udarbejdelse af et tilbud. I kan også online på vores hjemmeside www.toors.dk udfylde et opmålingsskema, hvorefter vi inden for et par dage vil vende tilbage med et umiddelbart tilbud.

DEL GERNE DETTE INDLÆG