NY GARAGEPORT I HOBRO

Hvis man i Hobro og omegn har brug for en ny port – uanset om der er tale om en mindre garageport eller en større industriport – så kan Qport hjælpe med at finde den rigtige port. Vi er blandt andet forhandler af de populære TOORS ledhejseporte, der producerer kvalitetsporte til både private og erhvervsbygninger. Det unikke ved en TOORS garageport er blandt andet, at den er produceret med nylonruller, hvilket sikrer en lydsvag bevægelse i porten.

Vi har i vores showroom i Viborg udstillet flere af vores porte, som man – ved nærmere aftale herom på 70 23 90 32 – kan besigtige, inden man bestiller en port.

GUARDY - Ledhejseport i Hobro

Serien ”Guardy” – som vi naturligvis også forhandler – er garageporte udarbejdet med 40 mm paneler og produceret med enten tensions- eller torsionsfjedre.

Når en Guardy ledhejseport produceres, sker dette efter præcise mål, dvs. portene specialfremstilles i overensstemmelse med det porthul, hvori porten efterfølgende skal installeres. Dette gør monteringsprocessen væsentligt nemmere, eftersom man undgår at skulle tilpasse eller omdanne en eksisterende bygning.

En ledhejseport kan bestilles i et væld af forskellige standardfarver og i et stort udvalg af forskellige paneltyper – uden at det koster ekstra. Hvis man ønsker et mere unikt produkt, tilbyder TOORS at producere portene med en foliering eller i en specialfarve – uanset hvilket RAL, NCS eller DB farve, man måtte ønske. Det er således næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor unik en port, I kan bestille ved Qport.

Ved Qport tilbyder vi altid at komme med et uforpligtende tilbud på levering af en garageport i Hobro-området. Hvis det har interesse, så skriv til os på info@qport.dk eller ring på 70 23 90 32. Man kan også – via vores hjemmeside modtage tilbud efter at have udfyldt og indsendt et online opmålingsskema.

DEL GERNE DETTE INDLÆG