NY GARAGEPORT I HOLSTEBRO

Qport er forhandler af de populære TOORS ledhejseporte, der producerer porte både til private og til erhverv. Vi kan således tilbyde garageporte både til privatpersoner, men også hvis I som erhvervsdrivende har brug for en port til eksempelvis et landbrug eller en stor industrihal.

Ved nærmere aftale herom er det muligt at se flere af vores porte ”live” i vores showroom i Viborg. Kontakt os gerne på 70 23 90 32 herom.

Vi fører serien ”Guardy”, der er garageporte udarbejdet med 40 mm paneler. Portene i den serie produceres med enten tensions- eller torsionsfjedre.

TOORS garageporte er særdeles lydsvage, da de produceres med nylonruller, der netop sikrer lydsvag bevægelse.

GUARDY - Garageporte

En Guardy ledhejseport produceres efter eksakte mål, hvilket betyder, at I som kunde modtager en port med præcis samme størrelse som jeres porthul. Herved slipper I for at skulle tilpasse eller omdanne den eksisterende bygning.

Portene kan uden ekstra omkostninger leveres i et stort udvalg af forskellige paneltyper samt en række forskellige standardfarver. TOORS tilbyder også at producere portene i en specialfarve, således I kan få præcis den farve, I ønsker – uanset hvilket RAL, NCS eller DB farve, der er tale om. For at opnå et helt unikt udseende, kan portene også bestilles og produceres med folie efter jeres nærmere ønske.

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på levering af en garageport i Holstebro-området, så kontakt os endeligt på enten info@qport.dk eller på 70 23 90 32. Det er på vores hjemmeside www.toors.dk også muligt at udfylde og indsende et online opmålingsskema, hvorefter I inden for et par dage vil modtaget et uforpligtende tilbud fra os.

DEL GERNE DETTE INDLÆG