NY GARAGEPORT I IKAST

Hvis I ønsker at købe en af de populære TOORS ledhejseporte, så tøv ikke med at kontakte Qport, der i Ikast og omegn forhandler disse porte. Uanset om I har brug for en mindre garageport til privat brug, eller om I har brug for en større port til eksempelvis en stor industrihal eller en lade, så kan vi med garanti hjælpe jer med at finde den rigtige port.

Vi har i vores showroom i Viborg mulighed for at vise jer nogle af vores mest populære modeller, og hvis I kontakter os på 70 23 90 32 kan vi finde et tidspunkt, hvor I kan besøge vores showroom.

En af de ting, der gør TOORS garageporte populære, er, at portene er meget lydsvage. Dette skyldes, at der i produktionen er anvendt nylonruller, der netop garanterer en lydsvag port, når denne er i bevægelse.

GUARDY - Ledhejseport i Ikast

Vi tilbyder levering af garageporte udarbejdet med 40 mm paneler og med enten tensions- eller torsionsfjedre i serien ”Guardy”.

En ledhejseport fra denne serie bliver produceret individuelt efter mål. Hermed sikres vores kunder, at den bestilte port altid har præcis den størrelse, der er nødvendig for, at porten kan passes perfekt ind i porthullet. Det er således ikke nødvendigt med hverken tilpasning eller omdannelse af det eksisterende porthul.

Portene kan – omkostningsfrit – leveres i et væld af forskellige paneltyper og standardfarver. Derudover kan man bestille en TOORS port med en foliering eller i en specialfarve – uanset hvilket RAL, NCS eller DB farve – for at opnå præcis det unikke udtryk, som man måtte ønske.

Ved at udfylde vores online opmålingsskema vil I modtage et uforpligtende tilbud. I er naturligvis også altid velkommen til at kontakt os direkte på info@qport.dk eller 70 23 90 32, hvorefter vi på baggrund af jeres oplysninger kan give et uforpligtende tilbud på levering af en garageport i Ikast og omegn.

DEL GERNE DETTE INDLÆG