NY GARAGEPORT I NØRRESUNDBY

Hvis du befinder dig i Nørresundby eller det omkringliggende område og har behov for en ny port, så er Qport klar til at assistere dig med at finde den perfekte løsning. Vi er stolte forhandlere af de eftertragtede TOORS ledhejseporte, som både tilbyder mindre garageporte og større industriporte. En bemærkelsesværdig egenskab ved TOORS-garageporte er brugen af nylonruller, der sikrer en lydsvag port.

I vores udstillingslokale i Viborg kan du se et bredt udvalg af vores porte. Vi inviterer dig til at besøge os efter aftale på telefon 70 23 90 32, så du kan se vores udvalg, inden du træffer beslutningen om at bestille en port.

Vi tilbyder også GUARDY garageporte. Disse porte har 40 mm paneler og kan produceres med enten tensions- eller torsionsfjedre.

GUARDY - Ledhejseport i Nørresundby

Guardy ledhejseport fremstilles efter præcise opmålinger, hvilket gør installationsprocessen enklere, da der ikke er behov for tilpasninger eller ændringer på den eksisterende bygning.

Ledhejseporten kan bestilles i forskellige standardfarver og paneltyper uden ekstra omkostninger. Hvis du ønsker et mere unikt produkt, tilbyder TOORS at producere portene med foliebeklædning eller i en specialfarve efter dine ønsker. Hos Qport er vi åbne for at skabe unikke porte i samarbejde med vores kunder.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på levering af garageporte i Nørresundby-området. Anmod om et tilbud ved at udfylde og indsende vores online opmålingsskema. Eller kontakt os via mail på info@qport.dk eller ring på telefonnummeret 70 23 90 32, hvis dette har din interesse.

 

DEL GERNE DETTE INDLÆG