NY GARAGEPORT I NYKØBING MORS

Vi er ved Qport forhandler af TOORS ledhejseporte, der passer til både private og erhvervsmæssige behov. Uanset om I har brug for en lille garageport eller en stor port til en lade eller industrihal, er vi altid klar til at hjælpe jer med at finde den rette løsning.

I vores showroom i Viborg har vi udstillet en række af vores porte. For en personlig demonstration, kan I booke en aftale på tlf.nr. 70 23 90 32. Under fremvisningen vil I kunne se TOORS garageport, der er kendt for deres høje kvalitet og støjsvage funktion takket være nylonrullerne.

Vi tilbyder også serien ”Guardy”, som omfatter porte med 40 mm paneler og valget mellem tensions- eller spiralformede torsionsfjedre.

GUARDY - Ledhejseport i Nykøbing Mors

Guardy ledhejseport tilpasses præcist efter jeres behov, eftersom portene specialfremstilles efter nøjagtige mål. Der kræves derfor ingen bygningsændringer, da porten skræddersys efter den eksisterende åbning.

Når I bestiller en TOORS-port, har i valget mellem en række standardfarver og forskellige paneltyper uden ekstra omkostninger. Hvis I har en specifik farve i tankerne, kan TOORS-portene også produceres i en specialfarve – uanset RAL, NCS eller DB-farve – eller endda med folie, så I får det ønskede udtryk.

På vores hjemmeside www.toors.dk, har i mulighed for at udfylde og indsende en online opmålingsformular. Inden for få dage vil I modtage et skriftligt og uforpligtende tilbud. Alternativt kan I kontakte os direkte via mail på info@qport.dk eller ringe til os på tlf. 70 23 90 32. Ud fra jeres oplysninger kan vi give jer et uforpligtende tilbud på garageporte i området omkring Nykøbing Mors.

DEL GERNE DETTE INDLÆG