NY GARAGEPORT I SILKEBORG

Hos Qport forhandler vi TOORS ledhejseporte både til private og erhverv. Garageportene er udviklet og designet til brug hos private, mens industriportene er produceret til brug for eksempel landbrug og industrihaller.

Vores garageporte i serien ”Guardy” er produceret med 40 mm paneler, og fås med enten tensions- eller torsionsfjedre. Garageportene er meget lydsvage i bevægelsen, hvilket skyldes anvendelse af nylonruller.

Ønsker I at se portene fysisk, kan I kontakte os på 70 23 90 32 for at aftale en tid, hvor I kan besøge vores showroom i Viborg.

GUARDY - Ledhejseport i Silkeborg

Vi tilbyder at udarbejde ledhejseporte efter mål, hvilket betyder, at vores porte altid passer nøjagtigt til jeres porthul. Når blot I har de præcise mål for porthullet, kan vi producere en port i den størrelse, som I har brug for.

Vores porte kan bestilles i præcis den farve, som I har brug for – uanset hvilket RAL, NCS eller DB farve der ønskes – eftersom TOORS kan producere porte i stort set alle farver. Vi tilbyder også foliering af porte, hvis I ønsker et mere unikt udseende. Hvis I ønsker en standardfarve, tilbyder vi en lang række forskellige uden ekstra omkostninger, ligesom vi også har flere forskellige paneltyper.

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på en garageport i Silkeborg-området eller tage en uforpligtende snak herom. Hvis det har interesse, kan vi kontaktes på info@qport.dk eller 70 23 90 32. I kan også udfylde et online opmålingsskema direkte på vores hjemmeside www.toors.dk, hvorefter I vil modtage et tilbud fra os inden for et par dage.

 

DEL GERNE DETTE INDLÆG