NY GARAGEPORT I STRUER

Vi er ved Qport forhandler af TOORS ledhejseporte til både private og til erhvervsmæssig brug, og vi kan derfor altid hjælpe med at finde den helt rigtige port til jer – dette uanset om I skal bruge en mindre garageporte, eller en stor port til en lade eller en stor industrihal.

Vi har udstillet et udvalg af vores porte i vores showroom i Viborg, og man kan ved aftale herom på tlf.nr. 70 23 90 32 booke møde til fremvisning. Ved fremvisning vil I selv kunne se den høje kvalitet, som TOORS garageporte er udført i, ligesom I vil kunne fornemme, at portene er meget lydsvage, eftersom portene er produceret med nylonruller.

Vi forhandler også serien ”Guardy”, der er porte udarbejdet med 40 mm paneler og med enten tensions- eller torsionsfjedre.

GUARDY - Ledhejseport i Struer

Guardy ledhejseport kan bestilles og produceres i præcis de mål, som I har behov for, eftersom portene specialfremstilles efter eksakte mål. Dette betyder, at I ikke skal bruge ressourcer på at tilpasse jeres eksisterende bygning efter porten – eftersom porten ved produktionen tilpasses det hul, hvor den skal sidde.

Når man bestiller en port fra TOORS, kan man – uden ekstra omkostninger – vælge mellem mange forskellige standardfarver samt et bredt udvalg af paneltyper. Hvis I har et specielt ønske til farve, tilbyder TOORS også at producere portene i en specialfarve – uanset RAL, NCS eller DB farve – eller med folie, således jeres port får lige præcis det udtryk, som I ønsker jer.

I kan på www.toors.dk udfylde og indsende et online opmålingsskema, hvorefter I inden for et par dage vil modtage et skriftligt, uforpligtende tilbud. I kan også kontakte os direkte på enten info@qport.dk eller på 70 23 90 32, hvor vi – på baggrund af jeres oplysninger – kan give et uforpligtende tilbud på garageport i Struer-området.

DEL GERNE DETTE INDLÆG